Prisen afhænger af

… om du ønsker at betale for din opladning efter forbrug eller ubegrænset opladning med fast månedlig pris

  • Ønsker du at betale en fast månedlig pris for ubegrænset opladning, tilbyder vi Clever Unlimited og Clever All-in-One. Clever Unlimited følger med ved de fleste køb af ny elbil – se listen over bilmærker, der tilbyder Clever Unlimited.
  • Ønsker du at betale løbende afhængigt af dit forbrug, tilbyder vi Clever GO-ladebrikken (ikke fast kunde). Læs evt. mere, hvis du ikke er fast kunde her.

… om du har en ren elbil eller en opladningshybridbil med ubegrænset opladning til en fast månedlig pris

  • Har du en ren elbil, betaler du 599 kr. pr. måneden for Clever Unlimited og 399 kr. pr. måneden for Clever Unlimited Network. Du betaler 699 kr. pr. måneden for Clever All-in-One og  699 kr. pr. måneden for Clever All-in-On Network.
  • Har du en opladningshybridbil, betaler du 299 kr. pr. måneden for Clever Unlimited og 199 kr. pr. måneden for Clever Unlimited Network. Du betaler 399 kr. pr. måneden for Clever All-in-One og 399 kr. pr. måneden for Clever All-in-One Network.

… om du har købt en ny eller brugt eldreven bil

  • Har du købt en ny eldreven bil, har du mulighed for at få Unlimited og hjemmeladeboks samt standardinstallation med som en naturlig del af bilen. Læs mere om standardinstallationen her. Særlige vilkår kan gælde afhængigt af bilmærke og model – du kan høre nærmere hos din bilforhandler. 
  • Har du købt en brugt eldreven bil, tilbyder vi Clever All-in-One, hvor du betaler 7.999 kr. for hjemmeladeboks samt standardinstallation. Læs mere om standardinstallationen her.

… om du ønsker en hjemmeladeboks, bor i etageejendom og om der skal graves ifm. installationen

  • Ønsker du en hjemmeladeboks, og ikke bor i etageejendom og ikke skal have gravet ifm. installationen, skal du ikke betale ekstra for installationen, men kan nøjes med en standardinstallation – ca. ni ud af ti af vores kunder kan få lavet en standardinstallation. Læs mere om standardinstallationen her.
  • Ønsker du en hjemmeladeboks, bor i etageejendom og/eller skal grave ifm. installationen, skal vi sammen med vores elektriker lave en gennemgang af forholdene ved din bolig, inden vi kan give dig et uforpligtende tilbud på installationen. Har du ikke mulighed for at få installeret en ladeboks hjemme, anbefaler vi Unlimited Network – og evt. undersøge mulighederne for at få opladning på arbejdspladsen.
Fandt du dit svar?