Stiktypen afhænger af, hvilken elbil du har. Du kan finde ud af, hvilken stiktype, som du skal bruge ved finde din bil i oversigten over alle de eldrevne biler, som vores partnere tilbyder – her kan du søge på biltype, rækkevidde og bilmærke.

Kan du ikke finde din bil i oversigten, vil vi anbefale, at du kontakter din bilforhandler for at høre nærmere eller slår op i bilens instruktionsbog.

I Clevers app (iOS i App Store og Android i Google Play) og på hjemmesiden finder du et kort med muligheden for at søge efter den stiktype, som du har behov for.

De forskellige stiktyper er:

• Type 1 (AC-opladning)
  • Type 2 (AC-opladning)
  • CHAdeMO (DC-opladning)
  • CCS (DC-opladning)

Med AC-udtagene kan man lade med op til 43 kW i timen. Hvor mange kW du får i timen afhænger af, hvilken elbil du har. Nogle biler tager kun imod 3,7 kW i timen på AC-opladning. Dette gælder for de fleste plug-in hybridbiler.

Med DC-udtagene kan du lade med op til 150 kW i timen. Hvor mange kW du får i timen afhænger af, hvilken elbil, som du har. Det er dog ikke alle biler, der har mulighed for at lade med DC-opladning. De fleste plug-in hybridbiler kan ikke lade med DC-opladning.