I udgangspunktet, nej. Vi fører et nyt kabel på muren fra din eltavle i boligen til hjemmeladeboksen, som en del af installationen. Kablet er dimensioneret, så vi sikrer, at det kan håndtere de mange timers opladning.

Ønsker du at fræse kablet ind i væggen eller op i loftet, skal du gøre opmærksom på det, når du bestiller Clever Unlimited eller All-in-One. Vi vil så sende vores eletriker ud for at se på forholdene og efterfølgende give et uforpligtende tilbud på merarbejdet, som skal laves i forbindelse med installationen.