Når du køber ny elbil eller plugin-hybridbil fra én af vores mange samarbejdspartnere, kan du samtidigt få Clever Unlimited med som en del af dit køb. Vi installerer ladeboksen på din ønskeadresse, så du starter hver dag med et fuldt batteri. Så enkelt er det.

Med Clever Unlimited får du ubegrænset opladning til din nye elbil eller plugin-hybridbil – både hjemme og ude. Vi installerer en ladeboks hos dig, og du har samtidig fri adgang til hele Clevers netværk af offentlige ladepunkter.

Kontakt din forhandler for at høre mere om mulighederne med Clever Unlimited.

Se listen over bilmærker, der tilbyder Clever Unlimited